Op woensdagavond van 19:00 – 20:30 traint de jeugd van Cool Movements. Skiërs vanaf 10 jaar kunnen deelnemen aan dit team. Er wordt getraind op verschillende niveaus en in verschillende groepssamenstellingen. De jeugdleden zijn tussen de 10 – 16 jaar en trainen wekelijks op woensdag met hun trainers om nog sneller te worden en nog leukere vormen neer te zetten. Naast de trainingen nemen de liefhebbers van dit team ook deel aan een trainingsweekend in eigen huis, een trainingsweek in het buitenland en, waar mogelijk, aan wedstrijden in binnen en buitenland!

“Het skiën in het jeugd-team is gaaf. De trainers leren je een goede techniek en je leert ook van elkaar door het samen te doen. Dat is ook nog eens super gezellig! Wat mij vooral aanspreekt is dat je iedere week skiet in SnowWorld met je eigen team. Samen ga je ook nog leuke dingen doen zoals: trainingsweekend, skikamp en natuurlijk de afsluitingsdag!” – Jesse (oud-lid van het jeugd-team)

“Onderling kunnen we het erg goed met elkaar vinden. We hebben veel dezelfde interesses buiten het skiën om. Skiën is een goede actieve afleiding van school en werk, en al helemaal als het tijdens de trainingen ook nog zo gezellig is!” – Eva (oud-lid van het jeugd-team)