Het Kids team is er voor de jongsten onder ons. Dit team is door Cool Movements opgericht om jonge kinderen tussen de 6 en 9 jaar de mogelijkheid te geven om de kunst van het skiën te ontdekken en tegelijkertijd spelenderwijs beter te leren skiën. Dit team zal wekelijks op woensdag van 18:00 tot 19:00 trainen in SnowWorld Landgraaf, onder leiding van Boudewijn en Melissa, beiden gecertificeerde skileraren met reeds veel ervaring in het geven van skilessen aan kinderen (voor meer informatie over onze trainers, klik hier).

De onderliggende focus van dit team is het leren skiën en het daarna verbeteren van de ski techniek, maar dit gaat natuurlijk gepaard met veel gezelligheid en enthousiasme vanuit de trainers. Daar bovenop komt dat in de lessen ook altijd kort aandacht zal worden besteed aan het introduceren van demoskiën, want dat is waar Cool Movements voor staat! Hiermee willen wij alvast voorzichtig de deur openzetten voor een eventuele doorstroom naar het Jeugdteam in de toekomst.

Ben jij, of ken jij iemand die het leuk zou vinden om bij dit team te komen skiën en graag een kijkje zou willen nemen? Hiervoor hebben wij speciale proeftrainingen georganiseerd!

Op de volgende data zal een proeftraining plaatsvinden:
- Woensdag 22 september 2021, 15:00 - 16:00
- Woensdag 22 september 2021, 17:00 - 18:00

Cool Movements heeft met SnowWorld afgesproken dat voor een totaalbedrag van 15 euro, deelnemers van onze proeftrainingen entree tot SnowWorld voor één uur ontvangen + de huur van materiaal (skies en schoenen). De training zelf is geheel gratis! Mocht achteraf besloten worden om lid te worden van het Kids team, dan zullen de kosten van de proeftraining terug geschonken worden door middel van een eenmalige vermindering van de half-jaarlijkse ledencontributie ter hoogte van 15 euro. De kosten van een lidmaatschap bij het Kids Team van Cool Movements zijn 100 euro per half jaar.

Via onderstaand formulier kan je je aanmelden voor één van bovenstaande proeftrainingen. Als je verhinderd bent op 22 september kan dit ook in het aanmeldformulier worden aangegeven. Wij zullen dan contact opnemen en een andere datum voorstellen. Dit geldt ook als de proeftrainingen al vol zitten ten tijden van je aanmelding.


Klink hier om naar het aanmeldformulier te gaan.