Een aantal fanatieke recreatieve skiërs met een gemiddeld skiniveau; teamverband en fun staan in dit team bovenaan. Gezelligheid en het ‘lekker samen skiën’ is voor deze skiërs het allerbelangrijkst en daar richt Roxanne zich dan ook op tijdens de trainingen. De vooruitgang in het skiën die de Pre-leden de afgelopen tijd hebben doorgemaakt is echt iets om trots op te zijn!

Als je je aanmeld voor het pre-team krijg je twee keer per maand training op de zondag óf op de woensdag. De groep op de woensdag staat wekelijks gepland, omdat de groep elke week traint, en daarvan twee keer per maand mét een trainer. Deze trainingen vinden gelijk plaats met de jeugdtrainer, omdat hier voornamelijk ouders aan deelnemen. De andere optie is om op de zondag mee te trainen. Die vinden twee keer per maand plaats met trainer, maar ook deze groep plant regelmatig een training zonder trainer extra in, daaruit blijkt wel hoe fanatiek ze zijn!

“Het pre-team is top! Gezelligheid en serieus trainen wordt gecombineerd. In groepsverband wordt gewerkt aan eigen vaardigheden én aan de groepsvaardigheden. Kortom: het is een heel gezellig en enorm gemotiveerd team!” – Roxanne Jacobs (trainster Pre-team)